Általános Szerződési Feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.

A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

 • Üzemeltetői adatok, információk
 • Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása
 • A kínált termékek kategória besorolása
 • Rendelési információk ismertetése
 • A megrendelések feldolgozásával kapcsolatos információk
 • Rendelés lépéseinek bemutatása
 • A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének ismertetése
 • Házhoz szállítással kapcsolatos információk, tudnivalók bemutatása
 • Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató ismertetése
 • Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
 • A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató
 • Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás
 • Adatkezelési nyilatkozat
 • Jogorvoslati lehetőségek
 • Egyéb rendelkezések, információk
 • Elállási/felmondási nyilatkozatminta
 1. Üzemeltetői adatok, információk

Cégnév: Vikvir Green Kft.
Székhely: 1071 Budapest, Dembinszky utca 44. fszt. 4.
Telephely – üzlet cím: 1118 Budapest, Rétköz utca 43/C (Kleopátra Virágszalon)
Panaszkezelés cím: 1071 Budapest, Dembinszky utca 44. fszt. 4.
Adószám: 25763010-2-42
Cégjegyzék szám: 01-09-287787
Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-128687/2017.
Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Szerződés nyelve: magyar
Elektronikus levelezési cím: vikvirkft@gmail.com, kleopatraviraga@gmail.com
Telefonos elérhetőség: +36 12464416
Személyes átvételei lehetőség: 1118 Budapest, Rétköz utca 43/C
Megrendelések feldolgozása munkanapokon történik: 8-16 óra között
Megrendelések teljesítésének átlagos ideje munkanapban megadva: 1-2 munkanap
Webáruház domain: https://kleopatraviraga.hu/
Tárhelyszolgáltató: HostGator (http://www.hostgator.com/)

 1. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A Kleopátra Virágszalonban vágott és cserepes virágok, valamint kísérő ajándékok közül választhatnak vásárlóink. A kínált termékek megrendelése történhet webáruházunkon keresztül elektronikus formában vagy személyesen. A termékek üzletünkben nyitvatartási idő alatt személyesen is átvehetőek, vagy kérés esetén kiszállítjuk a megrendeléskor megadott szállítási címre.

 1. A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
 • Ajándék virágdoboz
 • Ajándékcsokrok
 • Ajándékkosár
 • Cserepes virág

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak bruttó árak, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban a házhoz szállítás díját, valamint az egyéb, a képen látható ‘tároló edény’ (váza, kaspó) díját nem, ha és amennyiben az külön a leírásban nincsen feltüntetve. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra.

 1. Rendelési információk

A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. Amennyiben vásárlás során regisztrálni szeretne, adatai megadásakor pipálja be a „Fiók létrehozása?” lehetőséget. Fontos, hogy ügyeljen az adatok pontosságára, hiszen megrendelése a megadott adatok alapján kerül számlázásra, illetve szállításra. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.
Kérjük, kiemelten ügyeljen az elérhetőségi adatok pontos megadására. Rosszul megadott e-mail cím esetén a megrendelés beérkezéséről szóló igazolást nem tudjuk kézbesíteni. Amennyiben a visszaigazolást beérkezett üzenetek mappában nem találja ellenőrizze a SPAM – levélszemét mappát is. Hibásan megadott telefonszám esetén nem tudjuk Önnel felvenni a kapcsolatot. Pontatlanul vagy hiányosan megadott kapcsolat felvételi adatokból adódóan a megrendelés teljesítése ellehetetlenülhet.

FONTOS: a weboldalon található termékek dísztárgyak, egyéb felhasználásuk, fogyasztásuk nem javasolt és kerülendő! Ez alól kivétel képeznek a Macaron-t tartalmazó termékeink, ahol csak a Macaron fogyasztható, a termék többi eleme NEM! A termék nem rendeltetésszerű használatából fakadó károkért felelősséget nem vállalunk!

Egy leadott rendeléshez/vásárláshoz csak 1 db cím adható meg a szállításhoz.

 1. A megrendelések feldolgozása

A megrendelések feldolgozása a Kleopátra Virágszalon nyitvatartási idejében történik:
Hétfő – Szombat: 7:00-21:00
Vasárnap: 7:00-17:00
Ünnepnap: 7:00-14:00

A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására. Amennyiben a megrendelésének leadása a munkaidő lejárta után történik, úgy annak feldolgozására az azt követő napon kerül sor.

Cégünk minden esetben automatikus e-mailben visszaigazolja, hogy a rendelés felvétele megtörtént. A szállítás nyitvatartási időben történik. A megrendeléskor igyekszünk minden igényt kielégíteni, de percre pontos kiszállítást nem tudunk vállalni. A legrövidebb teljesítés a megrendelés leadásától számított 3-5 órán belül oldható meg. Kiemelt alkalmakkor (Nőnap, Anyák napja, nagyobb névnapok, stb.) a kézbesítés a rendelés leadásától 7-8 óra, illetve azokon a napokon konkrét időpontra nem tudunk teljesítést vállalni.

Weblapunkon szereplő csokrokat lehetőség szerint az egyes termékeknél található képek alapján készítjük el. Amennyiben ez valamilyen okból nem lehetséges, a hiányzó összetevőt hasonlóval pótoljuk.

A termékeket a rendelés leadásától számítva 4 órán belül elkészítjük.

Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére. Amennyiben a megrendelés elküldését követően nem kap a megadott e-mail címre visszaigazolást, javasoljuk, ellenőrizze a SPAM (levélszemét) mappát a levelező rendszerében. Amennyiben nem kapta meg a visszaigazolást, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk a megadott elérhetőségeken.

Cégünk nem tehető felelőssé semmilyen technikai hibából adódó probléma esetén, különös tekintettel a nyilvánvalóan tévesen szereplő információkra, mint esetlegesen a megrendelt termék közismert piaci árától jelentősen eltérő, esetlegesen 0 vagy 1 Ft ár megjelenítése.  Cégünk nem köteles a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánlhatja a helyes áron történő szállítást, amelynek ismeretében Ön elállhat vásárlási szándékától.

 1. Rendelés menete
 • A megvásárolni kívánt terméket helyezze a kosárba
 • Ha nem szeretne további terméket vásárolni, ellenőrizze a megvásárolni kívánt termék darabszámát. “A tétel eltávolítása” gombra kattintva törölheti a kosár tartalmát. Ha módosítja a megvásárolni kívánt mennyiséget, a mennyiség módosítását követően kattintson a „Kosár frissítése” gombra.
 • Válassza ki a szállítási módot
 • Kattintson a „Tovább a pénztárhoz” gombra
 • Szállítási / Számlázási, illetve a belépési adatok megadása /Amennyiben már regisztrálta magát, akkor be tud lépni.
 • Az adatok megadását követően a “Megrendelés elküldése” gombra kattintva tudja elküldeni megrendelését. A megrendelés elküldését követen kollégáinkkal történő kapcsolatfelvétel útján tudja módosítani a megrendelés adatait.
 • A megrendelés elküldését követően a megadott e-mail címre visszaigazolást kap a megrendelés rendszerünkbe történő beérkezéséről.
 • A beérkezett megrendelését e-mailben visszaigazoljuk, szükség esetén egyeztetjük az adatokat.

Megrendelését telefonon keresztül is leadhatja normál díjas telefonszámunkon. Telefonon történő megrendelés leadása nem jár plusz díjjal.

 1. A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Fizetési lehetőségek
– személyesen átvétel esetén készpénzzel vagy bankkártyával
– bankkártyával
– előre utalással bankszámlánkra

A webáruházban leadott rendeléseket minden esetben egyedileg készítjük el, ezeket a termékeket nem tároljuk a fizikai boltban. 

Ebből kifolyólag a fizikai boltban található termékekre vonatkozó kedvezmények a webáruházi rendelésekhez nem használhatóak fel. 

Személyes átvételre a Kleopátra Virágszalonban van lehetőség (1118 Budapest Rétköz utca 43/C) előre egyeztetett időpontban. Rendelésének összeállítása átlagosan 3 órát vesz igénybe.  Amennyiben ezt az átvételt választotta, kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot, amikor rendelése elkészült. Ebben az esetben külön szállítási költség nem kerül felszámításra. A vásárlás összege készpénzben és bankkártyával egyenlíthető ki.

A Vikvir Green Kft lehetőséget biztosít a megrendelése értékének előre történő kiegyenlítésére, banki átutalással. A rendelés leadását követően kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot. Bankszámlaszámunk:
11600006-00000000-84029014 (Magnet Magyar Közösségi Bank)
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a megrendeléséhez tartozó számlaszámot. Az összeg beérkezését követően küldjük a megrendelt terméket, vagy értesítésünket követően át tudja venni az üzletünkben.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője, és a visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz.

Kérjük a rendelt terméket kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni és esetlegesen észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a virágot.

Sérülésnek nem minősülő állapotok: színbeli eltérés, méretbeli különbség, virág korához köthető változás. Ezek a tényezők eltérhetnek a webáruházban feltüntetett képektől, melynek tényét a látogató ezen nyilatkozat elfogadásával, a webáruházban történő vásárlással elfogadja.

 Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A virág egy gyorsan romló áru, amelyet kifejezetten a vásárló kérésére készítettek, ezért amennyiben a virágot átvették, úgy a terméket érintő reklamációnak, elállásnak helye nincs.

Abban az esetben, ha a címzett a küldemény visszautasítja, és ez nem a termék, vagy a szolgáltatás minőségével kapcsolatos, akkor azt átvettnek tekintjük!

Személyes átvétel esetén a virágszalon a megrendelt és elkészített csokrot, a megrendelésben szereplő átvételi dátum után még 3 napig őrzi meg! A virág romlandóságából kifolyólag a kifizetett, de 3 napon belül át nem vett megrendeléseket selejtezzük és átvettnek tekintjük!

 1. Házhoz szállítás, információk

Webáruházunk megrendeléseit futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése a Kleopátra Virágszalon nyitvatartási idejében történik. A csomagok kiszállítása a szállítási opciók oldalon megadott lehetőségek alapján történik.

Amennyiben Ön rossz címet ad meg, vagy a címzett más címen tartózkodik – második, harmadik szállításra van szükség – akkor a második, harmadik szállítás árát kiszámlázzuk a megrendelőnek.

 

 1. Házhoz szállítás díjszabása

A csomagok kiszállítása a szállítási opciók oldalon megadott árak alapján történik. 

 1. Felhívás a termékek átvételével kapcsolatosan

A megrendelés elküldésével fizetési kötelezettsége keletkezik. Át nem vett termék esetén annak ismételt elkészítését (pl. virágcsokor kötése) csak az értékének előre történő átutalását követően áll módunkban teljesíteni.

 1. A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló tájékoztató

Tekintettel arra a tényre, hogy a virágküldés speciális tevékenység, mivel maga a termék (virág) minőségét rövid ideig őrzi meg, gyorsan romlandó, valamint az esetek jelentős részében olyan átalakítást szenved el, amely után újbóli értékesítése lehetetlenné, vagy nehézkessé válik, esetleg a terméket kifejezetten az Ön személyére kellett szabni, kellékszavatosságról illetve termékszavatosságról jelen esetben nem beszélhetünk. Virágtól eltérő, nem romlandó ingóság esetén a kellékszavatosság, illetve a termékszavatosság igénye a jogszabályoknak megfelelően továbbra is felmerülhet.

11/1. Kellékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a kellékszavatossági jogával?

Ön a Vikvir Green Kft. hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet a Polgári Törvénykönyv szabályai szerint.

Milyen jogok illetik meg Önt kellékszavatossági igénye alapján?

Ön – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet: Kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az ezek közül az Ön által választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna. Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére Ön is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja vagy – végső esetben – a szerződéstől is elállhat. Választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban Ön viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön kellékszavatossági igényét?

Ön köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül közölni. Ugyanakkor felhívjuk a figyelmét, hogy a szerződés teljesítésétől számított két éves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő egy év.

Kivel szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét?

Ön a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét.

Milyen egyéb feltétele van kellékszavatossági jogai érvényesítésének?
A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igénye érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha Ön igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Vikvir Green Kft. nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már Ön köteles bizonyítani, hogy az Ön által felismert hiba már a teljesítés időpontjában is megvolt.

11/2. Termékszavatosság

Milyen esetben élhet Ön a termékszavatossági jogával?

Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – a 11/1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Milyen jogok illetik meg Önt termékszavatossági igénye alapján?

Termékszavatossági igényként Ön kizárólag a hibás termék kijavítását vagy kicserélését kérheti.

Milyen esetben minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Milyen határidőben érvényesítheti Ön termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét Ön a termék gyártó általi forgalomba hozatalától számított két éven belül érvényesítheti. E határidő elteltével e jogosultságát elveszti.

Kivel szemben és milyen egyéb feltétellel érvényesítheti termékszavatossági igényét?

Termékszavatossági igényét kizárólag az ingó dolog gyártójával vagy forgalmazójával szemben gyakorolhatja. A termék hibáját termékszavatossági igény érvényesítése esetén Önnek kell bizonyítania.

A gyártó (forgalmazó) milyen esetben mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól?

A gyártó (forgalmazó) kizárólag akkor mentesül termékszavatossági kötelezettsége alól, ha bizonyítani tudja, hogy:

 • a terméket nem üzleti tevékenysége körében gyártotta, illetve hozta forgalomba, vagy
 • a hiba a tudomány és a technika állása szerint a forgalomba hozatal időpontjában nem volt felismerhető vagy
 • a termék hibája jogszabály vagy kötelező hatósági előírás alkalmazásából ered.

A gyártónak (forgalmazónak) a mentesüléshez elegendő egy okot bizonyítania.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és termékszavatossági igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet. Termékszavatossági igényének eredményes érvényesítése esetén azonban a kicserélt termékre, illetve kijavított részre vonatkozó kellékszavatossági igényét a gyártóval szemben érvényesítheti.

11/3. Jótállás

Milyen esetben élhet Ön jótállási igényével?

Tekintettel arra, hogy maga a termék (virág) minőségét rövid ideig őrzi meg, gyorsan romlandó, valamint az esetek jelentős részében olyan átalakítást szenved el, amely után újbóli értékesítése lehetetlenné, vagy nehézkessé válik, esetleg a terméket kifejezetten az Ön személyére kellett szabni, a Vikvir Green Kft. a termék átvételét követően jótállás vállalására nem kötelezhető. A Vikvir Green Kft. jótállást kizárólag virágtól eltérő, nem romlandó ingóság esetén vállal.

Önt milyen jogok és milyen határidőn belül illetik meg jótállás alapján?
Ingó dolog (termék) hibája esetén Ön – választása szerint – a 11/1. pontban meghatározott jogát vagy termékszavatossági igényt érvényesíthet.

Mikor mentesül a vállalkozás a jótállás alól?
A vállalkozás jótállási kötelezettsége alól csak abban az esetben mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után, nem rendeltetésszerű használat következtében keletkezett.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon hiba miatt kellékszavatossági és jótállási igényt, illetve termékszavatossági és jótállási igényt egyszerre, egymással párhuzamosan nem érvényesíthet, egyébként viszont Önt a jótállásból fakadó jogok az 1. és a 2. pontban meghatározott jogosultságoktól függetlenül megilletik.

 1. Elállási/felmondási jog gyakorlásáról szóló tájékoztatás

Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.

Az elállási/felmondási határidő, a termék átvételének napjától számított 14 nap.

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (postán vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: 1071 Budapest, Dembinszky utca 44. fszt. 4.. Ebből a célból felhasználhatja a mellékelt elállási/felmondási nyilatkozat-mintát is.

Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 20. §-ban meghatározott elállási és felmondási jogot a rendeletben foglaltakkal összhangban gyakorolta.

Az elállás/felmondás joghatásai

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során átutalásos vagy készpénzes fizetési módot alkalmazunk. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.

Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.

Ön kizárólag akkor vonható felelősségre a termékben bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használat miatt következett be.

Nem illeti meg a fogyasztót az elállási / felmondási jog:

  • Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
  • Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra.
  • Romlandó vagy minőségét rövid ideit megőrző termékek.
 1. Adatkezelési nyilatkozat

A kleopatraviraga.hu domain néven üzemelő webáruház adatait a Vikvir Green Kft. kezeli. Adatvédelmi nyilvántartási szám: NAIH-128687/2017.
Az adatok megadása önkéntes alapon az érintett hozzájárulásával történik. Az adatok megadása és kezelése a megrendelés teljesítéséhez szükséges annak érdekében, hogy a megrendelések egymástól elkülöníthetőek legyenek, azok tartalma beazonosítható legyen. Az adatkezelő a megadott adatokat 2001. évi CVIII törvény figyelembe vételével kezeli, illetve tárolja. Mindent megtesz azok biztonsága és sérthetetlensége érdekében és azok kezelésekor a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényben előírtaknak alapján jár el.

A megrendelés elküldéséhez, rögzítéséhez szükséges – megadandó adatok

 • név
 • e-mail cím
 • telefonszám
 • ország
 • megye
 • város
 • irányítószám
 • utca, házszám
 • emelet, ajtó
 • cégnév (opcionális)

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is.

Regisztrációkor megadandó adatok

A regisztráció során megadott adatokat azok törlésének kéréséig tároljuk.

 • név
 • e-mail cím
 • telefonszám
 • ország
 • megye
 • város
 • irányítószám
 • utca, házszám
 • emelet, ajtó

Eltérő szállítási és számlázási cím esetén ezen adatok külön megadhatóak számlázásra és szállításra vonatkozóan is. Regisztrált fiókhoz tartozó megrendelésekhez az alábbi adatok kerülnek rögzítésre – tárolásra:

 • eddigi vásárlások (azonosító, megrendelés dátuma, végösszeg, rendelés állapota, megrendelt termékek listája)
 • regisztrációhoz tartozó belépési adatok (jelszó titkosított formában), számlázási és szállítási adatok módosításának lehetősége, korábban megadott adatok

Statisztikai adatok

A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Vikvir Green Kft. kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. Az Vikvir Green Kft. által használt statisztikai eszköz a Google Analytics. A Google Analytics adatkezelési irányelvei megismerhetőek a http://www.google.com/analytics weboldalon.

Cookie-k (sütik)

A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője beállításaiban (Beállítások menüpont). Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a webáruházat kiszolgáló szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A cookie-ban tárolt adatok: kosár tartalma, munkamenet azonosító, elmúlt-e már 18 éves kérdésre történő válasz. A cookie-ban tárolt munkamenet azonosító az oldal bezárásáig, a további adatok a felhasználó által a saját böngészőjében történő törlésig került tárolásra.

Megrendelés adatai

A megrendelés folyamán rögzített adatokat az Vikvir Green Kft. a megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán megadott adatokkal rögzítésre és tárolásra kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra (5 év). Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az Vikvir Green Kft. e- mail címen vagy elérhetőségeink valamelyikén. Az adatok törlése az igény beérkezését követően 10 munkanapon belül megtörténik. Az adatbeviteli hibák javítása a megrendelés elküldését megelőzően lehetséges. A megrendelés elküldését követően elérhetőségeinken kérhető az adatbeviteli hibák javítása.

 1. Jogorvoslattal élhet

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5.
cím: 1125 Budapest Szilágyi Erzsébet fasor 22/c
Telefon: +36 (1) 391-1400
Fax: +36 (1) 391-1410
URL: http://naih.hu

 1. Egyéb rendelkezések, információk

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Vikvir Green Kft. általános szerződési feltételeit, adatkezelési nyilatkozatát.

Jelen szerződést az alábbi linken éri el letölthető pdf formátumban:

https://drive.google.com/drive/folders/1hJqt2N0sVyH4MqeduBqiPoRZxlrb7IIE?usp=sharing

 

 1. Elállási/felmondási nyilatkozatminta

Elállási/felmondási nyilatkozat
(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:
Vikvir Green Kft.
1071 Budapest, Dembinszky utca 44. fszt. 4.

Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:

Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:

A fogyasztó(k) neve:

A fogyasztó(k) címe:

A fogyasztó(k) aláírása:

Kelt: